Árak

Korrektség + Átláthatóság = Bizalom

Mennyibe kerül egy honlap elkészítése és üzemeltetése? Erre nincs pontos válasz. Minden attól függ, hogy mit szeretnél elérni, milyen dolgokat szeretnél megvalósítani, mire van pontosan szükséged. Az alábbi csomagajánlatok a leggyakoribb igényeket tükrözik, de természetesen nem jelentenek megoldást mindenkinek – éppen ezért van a kezdeti konzultáció, hogy ezt pontosítsuk.

A honlapkészítés egy bizalmi kapcsolat kezdete. Egyéni stílus, kommunikáció és üzleti modell jellemez minden fejlesztőt. Arra bíztatlak, hogy találd meg a Neked leginkább megfelelőt; beszélj több emberrel és ne csak az ár alapján dönts. Válaszd azt, akinek a stílusa és munkamódszere számodra a legszimpatikusabb, akivel hosszabb távú együttműködést is el tudsz képzelni.

Remélem, hogy ezen honlap alapján én leszek az egyik fejlesztő, akivel beszéni fogsz.

Honlapkészítés árak

START

299.000,- Ft

IRÁNYÁR.

MINDEN ESETBEN EGYÉNI AJÁNLAT KÉSZÜL!

Online megjelenés
mindenkinek.

Kezdeti konzultáció, ügyintézés

WordPress Prémium sablon

Reszponzív kialakítás

Tartalmi oldalak: max 5 db

Egyedi e-mail címek

Kapcsolati űrlap

Google eszköztár beüzemelése

Prémium üzemeltetés: 1 hónap

PRO

499.000,- Ft

IRÁNYÁR.

MINDEN ESETBEN EGYÉNI AJÁNLAT KÉSZÜL!

Komplex igényekre
tervezve.

Kezdeti konzultáció, ügyintézés

WordPress Prémium sablon

Reszponzív kialakítás

Tartalmi oldalak: max 15 db

Egyedi e-mail címek

Hírlevél funkció

Blog

Keresőoptimalizálás

Kapcsolati űrlap

Google eszköztár beüzemelése

Térkép

Prémium üzemeltetés: 3 hónap

EGYEDI

Egyedi 

MINDEN ESETBEN EGYÉNI AJÁNLAT KÉSZÜL!

Webshop vagy
speciális igény esetén.

Kezdeti konzultáció, ügyintézés

WordPress Prémium sablon

Reszponzív kialakítás

Tartalmi oldalak: bármennyi

Egyedi e-mail címek

Hírlevél funkció

Webshop

Többnyelvűség

Kapcsolati űrlap

Google eszköztár

Marketing tréning

Keresőoptimalizálás

…és amit kitalálsz 🙂

Honlapüzemeltetés árak

Miért van szükséged arra, hogy valaki üzemeltesse a honlapodat? Elkészült, szép, innen már nem kell rá költeni, nem?

Sajnos nem ez a helyzet. Mint minden technikai eszköz, a honlapod is idővel elavul. Honlapodat a lehető legkörültekintőbben és az adott pillanatban rendelkezésre álló legjobb eszközökkel készítjük. Erre garanciát vállalunk. Azt azonban nem tudjuk garantálni, hogy a technika egy év múlva is a legjobb lesz. Ráadásul az üzemeltetési szerződés leveszi a válladról a biztonsági problémákat és biztosítja honlapod folyamatos elérhetőségét is. 

Ha az élet oly sok területén szakemberekre bízod a munka elvégzését, miért tennél kivételt a honlapod esetében?

STANDARD

7.500,-

 Ft / hó (AAM)

Maradj naprakész.

Biztosítom a szükséges alapokat honlapod folyamatos, megbízható elérhetőségéhez. A következő feladatokat végzem el számodra minden hónapban:

  • Rendszeres frissítések
  • Biztonsági mentés
  • Elérhetőség monitorozás
  • Forgalmi statisztikák
  • Betörésvédelem
  • Alap keresőoptimalizálási beállítások
  • Weboldal optimalizálás (betöltési sebesség gyorsítás)

Az elvégzett feladatokról és üzemeltetési feladatokról havi riportot kapsz. A csomag 1 óra fejlesztési díjat tartalmaz, amit akár honlapod fejlesztésére, akár konzultációra tudsz fordítani. Ha nagyobb dolgokra van szükséged, 5.000 HUF / óra munkadíjjal kell számolnod.

PRÉMIUM

12.500,-

Ft / hó (AAM)

Folyamatos megújulás.

Minden benne van, mint ami a FENNTARTÓ csomagban, plusz havi 3 óra fejlesztői idő. Ezzel kedvezőbb áron kapod az erőforrást és a honlapod nem avul el, folyamatosan igényeidhez igazodva fejlődik.

GY.I.K.

Gyakran ismételt kérdések

Már van honlapom, azt is át tudod alakítani?

Attól függ. Én csak WordPress keretrendszerrel dolgozom. Sokféle eszköztár van, én ezt találtam a legjobbnak saját és ügyfeleim céljait figyelembe véve. Amennyiben honlapod ezt használja, könnyebb lesz modernizálni. Ha más rendszert használsz jelenleg, akkor először át kell dolgoznom az oldaladat. Ez természetesen a kezdeti beszélgetésünk során ki fog derülni.

Már van honlapom, annak is vállalod az üzemeltetését?

Amennyiben honlapod WordPress alapon fut, akkor nagy valószínűséggel igen, el tudom vállalni. Más rendszereket jelenleg nem vállalok.

Mikor kell fizetnem a honlapért?

A kezdeti beszélgetés után szerződést kötünk, ahol rögzítjük a pontos határidőket és egyéb részleteket. Kezdetnek egy 30%-os előleget kérek, a Te elköteleződésedet is ösztönözve. A teljes árat természetesen csak akkor kell kifizetned, amikor a honlapod a megbeszélteknek megfelelően elkészült és elégedett vagy.

Melyik csomagot válasszam?

Ez mindig egyéni döntés és igény függvénye. Kezdeti, “digitális névjegykártyának” a START csomagot javaslom, azonban ha komolyabb terveid vannak a honlapoddal (reklám tevékenység, ügyfélszerzés), akkor inkább a PRO csomag lesz jó. A kezdeti konzultáció során azonban mindent átbeszélünk, nem fogok olyan funkciókat javasolni amik feleslegesek számodra. Amennyiben a csomagajánlatok nem megfelelőek, mindig tudunk egyéni megoldást találni, hogy csak azért fizess, amire tényleg szükséged van. Célom az elégedett ügyfél, ezért mindenben átlátható és megbízható megoldásokra törekszem.

Miért kérjek üzemeltetést?

Egyrészt a technika miatt. A honlapok csakúgy mint minden más technikai dolog előbb-utóbb elavul. Folyamatos karbantartást igényel ahhoz, hogy korszerű maradjon és jól működjön. Sokan elkövetik azt a hibát, hogy az elkészült honlapjukkal nem foglalkoznak, hagyják elavulni, így aztán pár év után ismét ki kell fizetniük egy teljes új honlap költségét. 

Másrészt a szaktudás miatt. Én úgy gondolom, hogy mindenki a saját profiljára és ügyfeleire tud a legjobban fókuszálni, ahhoz kell elsősorban értenie. A szükséges háttérmunkákat (mint például a könyvelés vagy honlapüzemeltetés) pedig hosszú távon gondolkodva, kölcsönös bizalmi kapcsolaton keresztül érdemes megoldani.

Mennyi ideig tart egy honlap elkészítése?

Ez sok mindentől függ. Nagyon fontos, hogy a Te szereped legalább annyira fontos, mint az enyém. Te tudod, hogy mit szeretnél elérni, milyen tartalmakra van szükséged (képek, szövegek, referenciák, stb.). Természetesen sok mindenben tudok segíteni, de alapvetően én a Te elképzelésed megvalósítója és technikai tanácsadója vagyok – a tartalom a Te kezedben van, ez egy közös munka lesz.

Amennyiben a tartalom rendelkezésre áll, technikai oldalról akár egy héten belül is el tud készülni az új honlapod.

Készen állsz?
Valósítsuk meg a te terveidet!

Szívesen válaszolunk általános kérdésekre és segítünk eligazodni a lehetőségek között. Kérj ingyenes konzultációt, kötöttségek nélkül.