Referenciák

Dr Halmos András ügyvéd
Dr Halmos András ügyvéd
Dr Halmos András ügyvéd
Dr Halmos András ügyvéd

01

Manooka Kávézó Eger

Családi vállalkozásunk alapvetően saját problémánkból indult. Kisgyermekkel nehezen tudtunk otthonról kimozdulni, és a beszélgetések során kiderült, hogy barátaink, ismerőseink is hasonló helyzetben vannak. Ezért hiánypótló jelleggel elindítottuk Eger első család- és bababarát kávézóját, amelynek logó- és honlapkészítése volt az első komolyabb megvalósított projektem.

02

Kaptárkő Egyesület

Eddigi legnagyobb volumenű munkám, mely hatalmas mennyiségű részlet újragondolását igényelte. Az egyesület honlapján található rengeteg információ, kép és tudásanyag modern megjelenítése és a honlap funkcióinak bővítése izgalmas kihívás volt.

03

Babus Edina

Edina meglévő szolgáltatási portfólióját és ügyfélkörét szerette volna bövíteni. Elsődleges feladatként több egyeztetési kör során megalkottuk a logót, amely mind színben, mind tartalomban illeszkedett az új projekthez. A honlap tartalmi elemei viszonylag hamar kialakultak. Célratörő, bizalomépítő, egyszerű szerkezetű szerkezet készült, melynek fő célja a kapcsolatfelvétel.

04

Mártha Tibor

Tibor szervízvezetőként elsősorban a napi operatív munkával és a hagyományos hírdetési feladatokkal foglalkozott. Azonban felmerült az igény egy új, modernebb arculat kialakítására, új ügyfelek megszólítására. A meglévő sötétkék design elemeket felhasználva új logó és teljesen új, reszponzív honlap készült.

05

Montvai Judit

Judit fő munkája mellett szerette volna tudását saját ügyfelei felé is kamatoztatni. A feladat egy teljesen új arculat létrehozása volt. Ennek első lépéseként megalkottuk a logót, amely mind színben, mind tartalomban illeszkedett Judithoz. A honlap tartalmi elemei viszonylag hamar kialakultak Judit szakmai tudását kellett “csak” formába önteni.

06

Csillagkert és Csillagvirág Családi Bölcsőde

A családi bölcsőde honlapja elavult, 10 éves konstrukció volt. Nem felelt meg a mai kor követelményeinek, ráadásul az arculatból a logó is hiányzott.

07

Borház Apartman

Újonnan nyílt, különleges szálláshely házigazdáinak volt szüksége honlapra és logóra az induláshoz.

08

Aparthotel Orient

Hangulatos szálláshely az Egri Vár közvetlen szomszédságában. A modern szállásnak modern honlap kellett. Két nyelv, kapcsolati űrlap, reszponzív kialakítás és természetesen optimalizált megjelenítés.

09

Dr. Halmos András ügyvéd

A belvárosi ügyvédi iroda Egerben kitűnik a többi közül. Vidám, fiatalos, lendületes csapat profi háttérrel. Átdolgozott honlapjuk ennek megfelelően szakított a hagyományos konzervatív design-al és modern bemutatkozó oldal készült.

Készen állsz?
Valósítsuk meg a te terveidet!

Szívesen válaszolok általános kérdésekre és segítek eligazodni a lehetőségek között. Kérj ingyenes konzultációt, kötöttségek nélkül.

13 + 4 =